Om oss

Ostkustens Elektriska AB finns i Åkersberga strax norr om Stockholm. Vi är totalt 13 st anställda, varav 11 st arbetar som montörer ute på fältet, 1st VD samt 1st kontorsanställd. Vi utför alla typer av elentreprenader små som stora, samt småinstallationer, sk service.

Vår huvudsakliga verksamhet består av installationer inom el- tele- data. Vi arbetar till största delen med entreprenader av typ, om- till- och nybyggnation av kontor, bostäder samt industri, men utför även mindre installationer både hos företag och privatpersoner s.k servicearbeten.

Historik

Ostkusten´s har funnits i Åkersberga sedan början av 1970-talet. 1996 såldes företaget till 3 st anställda, Leif Eriksson som är VD och sköter offerter och upphandlingen av jobb. Per Winkler som har ansvar för alla mindre arbeten vi har i Stockholms innerstad. Jan Söder som ansvarade för servicearbeten hos privatpersoner och företag. Efter ett långt arbetsliv valde Jan Söder, att hösten –07, kliva av som delägare och gå i pension. Per Winkler tar då över ansvaret för alla servicearbeten.